PRAYER  WARRIORS


Matteus  18:19            Nr  2  -  2013


Var hälsad trogne soldat i Herrens armé! <2 Tim 2:3-4, Dom 6:12>

Denna gång innehåller nyhetsbrevet många segerrapporter från allt det underbara som GUD gjort genom Metalbibel - satsningarna i sommar! Amen. All ära till GUD för det!

Undervisningen denna gång handlar om att våga tro på Gud och lita på Honom och ta nya steg i tron.

Till sist vill jag önska dig en riktigt skön Höst och Guds välsignelse.

In His Service
Johannes

VÅGA   GÅ   I   TRO!  

Många gånger behöver vi släppa taget om det trygga och säkra och våga gå i tro in i det som Gud manar oss att göra. Problemet är ofta att man vet vad man har och det känns tryggt och då är det lätt att man fastnar i det och inte kommer längre. Men sitter vi kvar på häcken och bara är kvar i det trygga och säkra börjar det snart bildligt talat "växa mossa på oss" och vi kommer inte växa andligen och inte heller komma in i de coola saker som Gud har för oss var och en!

Vi behöver därför alla ta nya steg i tron för att komma framåt i våra kristna liv! Vi behöver utmana oss själva och i Guds kraft tillsammans med vår Hjälpare och kraftkälla Den Helige Ande våga ge oss på nya utmaningar allt efter som Gud leder. <Joh 14:16, 26, Apg 1:8>

Vi behöver heller aldrig vara rädda för nya utmaningar för GUD är ju med oss genom sin underbare Helige Ande och vi går i Hans kraft till seger! <Heb 13:5, Apg 1:8. Jag har själv nu i sommar verkligen fått gå i tro och lita på Gud och det har inte varit lätt utan verkligen en utmaning! Men om jag inte hade vågat ta steget och gå i tro hade jag inte heller fått se det genombrott och möjligheter som Gud öppnade upp, tack vare att jag var lydig och villig att ta ett steg i tro.

Det är på samma sätt för många av våra förebilder i Bibeln. Det var inte förrän de tog ett steg i tro som undret skedde! Det var först när Mose lyfte staven som Röda Havet delade sig och Israeliterna kunde ta sig över på torr mark medan vattnet stod som en mäktig mur på båda sidor om dem. <2 Mos 14:1-31> Och det var först när Petrus lämnade det trygga i båten som han kunde gå på vatten. <Matt 14:27-29>

Vi behöver alltså ta nya steg i tro och våga lita på Gud och gå framåt i det Gud kallar oss att göra. Han har så mycket coolt och underbart som väntar oss om vi bara vågar ta nya steg i tron. Så låt inte fruktan eller något annat hindra dig utan Gå I Tro och våga lita på GUD när han manar dig att ge dig på nya utmaningar och gå framåt i tron! Gud är med dig och Han kommer aldrig lämna dig i sticket. <Heb 13:5> Det håller alltid att lita på Gud. Amen.
METALBIBELN   PÅ   SWEDEN   ROCK!

1700 Metalbiblar gick åt på Sweden Rock i år. Det är riktigt bra med tanke på att det distribuerats totalt över 30 000 Metalbiblar innan årets festival. 2800 av böneböckerna Metal Prayer gick också åt. Viktigast av allt är dock att fem personer blev frälsta! Amen.
METALBIBELN   PÅ   WACKEN!

Förra året blev vi utkastade från festivalen mitt i natten pga av Metalbiblarna. Därför var det efter en hel del tvekan och mycket bön som vi till sist bestämde oss för att åka till Wacken i år igen. Och det

var verkligen värt att åka! För i år hade vi inga problem alls med vakterna. Folket var också vidöppna för evangeliet. Det var till och med en sådan hunger efter Gud att en del som vi bad för inte ville gå därifrån efter att vi bett färdigt för dem! Flera blev också frälsta och helade och totalt gick det åt 12 200 Metalbiblar samt 10 200 Metal Prayer! All ära till Gud för det! Amen.

Dessutom fick jag också en personlig revansch då jag trots att jag är svartlistad av arrangörerna efter det som hände förra året ändå kunde komma in på festivalområdet! Gud gjorde detta möjligt.

Så Wacken - satsningen blev en stor seger för Guds rike och jag är så tacksam för era förböner för detta. De har betytt enormt mycket!
METALBIBELN   PÅ   ROSKILDE!

Amen, nu finns Metalbibeln även på danska! Den blev tryckt lagom till den stora Roskilde-festivalen. Den blev direkt en stor succé och ca 9000 gick åt! Amen, tack Jesus. Be att Gud ska fortsätta och verka på varje person som fick med sig en Metalbibel hem. Be också överhuvudtaget att många genom den danska Metalbibeln ska finna Jesus.
METALBIBELN   PÅ   FESTIVALER   I   SPANIEN   OCH   HOLLAND!

Metalbibeln har också distribuerats på Sonisphere - festivalen i Spanien. Där gick det å 1500 Metalbiblar på bara 8 timmar! Även på Into The Grave - festivalen i Holland var det många som var hungriga efter Guds Ord. 900 Metalbiblar gick åt där. Amen.

Fortsätt och BE för alla som vi fick vittna för, be för eller som tagit en Metalbibel/Metal Prayer på dessa festivaler. Be att Gud ska fortsätta verka i deras liv genom Metalbibeln m m och dra dem till tro på Jesus. Be också att de som funnit Gud på dessa festivaler blir bevarade i tron.
BE   FÖR   METALBIBELN

Be att Gud ska fylla mig med vishet och inspiration att fortsätta leda arbetet med Metal-Bibeln så att den blir allt det Gud har tänkt. Be att jag ska vara helt öppen för Guds vilja. Be också att Gud ska inspirera och leda Daniel Karlsson, Roul Åkesson med flera så att de kan göra layout, text och rubriker i kommande upplagor och översättningar enligt Guds vilja så att utformningen av Metalbibeln blir det Gud har tänkt.

Be också för alla andra som jobbar och kommer att jobba med Metalbibeln att Gud ska fylla dem med inspiration och vishet att göra allting på bästa sätt. http://www.metalbibel.nu
BE   FÖR   ENGELSKA   OCH   SPANSKA   METALBIBELN

Tack vare att Metalbibeln nu finns på dessa världsspråk kan vi nå ut till enormt många metalheads över hela världen med budskapet om Jesus! Be att de engelska och spanska metalbiblarna ska få bra distribution över hela världen och nå ut till många. Be att de ska få vara redskap för att bryta många fördomar och hjälpa många till tro på Jesus.
BE   FÖR   DE   NYA   ÖVERSÄTTNINGARNA

Be att hela arbetet med att översätta och ta fram Metalbibeln på ryska, portugisiska, italienska, slovakiska, finska, norska och franska ska gå snabbt framåt och lyckas väl. Be att översättningarna blir allt det Gud har tänkt. Be att alla som jobbar med dessa översättningar ska fyllas med både vishet och inspiration. Be också att vi ska få in alla pengar som behövs så vi kan trycka. Be även att den holländska, polska, tyska och svenska metalbibeln ska få bryta många fördomar och få hjälpa många till tro på Jesus.
BE   FÖR   ALLA   SOM   FÅTT   ELLER   KÖPT   METALBIBELN

Be att Gud ska fortsätta sitt verk i alla som fått eller köpt en metalbibel. <Jes 55:11, Jer 1:12> Be att den ska läsas flitigt och att Guds Ord ska tala in i mångas situation och leda många till frälsning.

Be också att vittnesbörden i Metalbibeln ska få tala profetiskt rakt in i Bibelläsarnas situation. Be att Metalbibeln ska få bryta många fördomar och öppna upp många ögon så de ser ljuset från evangeliet och blir frälsta.
METALBÖNEDAGEN   I   ÖREBRO

Den 23 november är det dags att samla styrkorna igen och be för väckelse i metalvärlden. Det kommer bli en både kraftfull, givande och inspirerande dag. Medverkande i år är bland andra Ulf Christiansson från Jerusalem. Bönedagen äger rum i Brickebergskyrkan, Örebro och arrangeras av nätverket Metal Sanctuary. www.metalsanctuary.se
BE   FÖR   CHRISTIAN   LILJEGREN

Christian Liljegren (ex-Narnia, Divinefire, Rivel Records, Golden Resurrection m m) står i en av frontpositionerna för Guds rike i Sveriges metalvärld och har därför mött mycket motstånd från mörkrets makter. Därför behöver han extra uppbackning i bön av oss!

Låt oss också be i Jesu namn att de förbannelser som riktats mot Christian ska falla platt till marken och inte kunna skada honom på något sätt. <Jes 54:17> Gud är den starkare och satan är en loser och när vi går emot honom i Jesu namn måste han ge vika! <Matt 28:18, Fil 2:9-11> Låt oss därför hålla Christian i bön och beskydda honom med våra böner.
AKTUELLA   BÖNEÄMNEN

 • Be för Golden Resurrection. Be att deras skiva One Voice For The Kingdom ska få stort genomslag för Guds rike, få bra distribution över hela världen, uppmuntra och styrka många i tron samt vara ett redskap för att leda många till tro på Jesus. http://www.golden-resurrection.com

 • Be för Veni Domine. Be att mixning och mastring av deras nya skiva ska lyckas väl och bli allt det Gud har tänkt. Be att den ska bli till stor välsignelse www.venidomine.com "

 • White Metal Shop är en kristen metalshop, som fokuserar på coola kors, bälten och annat coolt inom metal och goth. Be att Gud ska använda denna shop för att utbreda sitt rike och att den ska bli till stor välsignelse. http://www.whitemetalshop.se

 • Be för Metaltraktaten. Be att många hårdrockare ska bli bevarade i tron och växa andligen genom den. Be att traktaten ska ge de nyfrälsta en stabil grund att bygga vidare på så att de blir fasta i tron och går starkt med Gud och inte avfaller. Be också att den snart ska kunna tryckas på engelska och bli till stor välsignelse också i den engelsktalande världen.

 • Be att Heros skiva Afterlife ska nå ut till många och vara ett redskap för att bryta fördomar och leda många till tro på Jesus. www.myspace.com/herosweden

 • Be för Metal For Jesus - skivan. Be att den ska bryta ny mark och få stort genomslag för Guds rike i Metal - världen. Be att många genom denna skiva ska komma tillbaks till tron på Jesus igen. Be att Metal For Jesus - skivan ska få vara ett redskap både för att uppmuntra och inspirera många kristna i tron samt för att hjälpa många till tro på Jesus.

 • Be för Pantokrator. Be att deras nya skiva ska få bra distribution. Be att den ska få vara ett redskap för att bryta fördomar och leda många till tro på Jesus www.pantokrator.com

 • Be för CMI (Christian Metalheads International). CMI är en förening som verkar för att utbreda Guds rike i Metalvärlden genom spridning av Metalbibeln, målinriktad bön m m. Be att CMI ska bli till stor välsignelse och få vara ett redskap för att hjälpa många till tro på Jesus och vidare på Guds vägar. www.christianmetalheadsinternational.com

 • Be för melodiska metalbandet Messenger skiva Heart And Mind. Be att den ska bryta fördomar och hjälpa många till tro samt bli till uppmuntran och välsignelse för många kristna www.messengerofficial.org

 • Be att Gud ska få leda Metal Sanctuary framåt efter sin plan och att föreningen ska få vara ett redskap för att hjälpa många till tro och vidare på Guds vägar. www.metalsanctuary.se

 • Be för Admonish. Be att bandmedlemmarna ska vara öppna för Guds ledning och att bandet ska bli det Gud har tänkt. Be också att inspelningen av deras nya skiva ska lyckas väl och bli allt det Gud har tänkt. Be att den ska få vara ett redskap för att hjälpa många till tro på Jesus http://www.admonish.org

 • Be för Marcus Olson. Marcus Olson är en goth/metal pastor i Göteborg. Han går runt bland de skumma svart/goth/metal-klubbarna och får vara ett starkt ljus för Jesus på dessa mörka platser. Han har fått leda många till tro och fått bli till stor välsignelse. Be att Gud ska beskydda honom från allt ont och fortsätta att använda honom starkt för att utbreda Guds rike i goth/metal-världen.

 • Be om fler skördearbetare som kan bärga in den stora skörden i Sveriges metalvärld! <Matt 9:37-38> Be också att Gud ska sända fler finansiärer som är villiga att satsa pengar på att sprida Guds rike i metalvärlden.

 • Be för Ulterium Records och Liljegren Records Be att skivorna som de släpper ska nå ut till många ofrälsta och att många som en frukt av detta finner Jesus. Be också för Emil Westerdahl och Christian Liljegren, som leder dessa skivbolag, att de ska vara öppna för Guds ledning så att de kan leda skivbolagen vidare dit Gud vill.

 • Be för Noomie Hector. Noomie fungerar som en resande pastor/rådgivare som hjälper många av de kristna metalbanden med råd, bönestöd m m. Be att Gud ska fylla henne med vishet i denna tjänst. Be också att Gud ska beskydda henne från allt ont.

 • Be för Crimson Moonlight Be att Gud ska inspirera och leda bandet framåt efter sin plan och lägga ned sina tankar och idéer i deras hjärtan. http://www.crimsonmoonlight.com

 • Be för Metal For Jesus - sidan och alla andra kristna metal - sidor. Be att många ska bli frälsta som en frukt av vad Gud gör både direkt och indirekt genom dessa sidor.

 • Bed för alla kristna som spelar i ofrälsta band. Bed att Gud ska beskydda dem och att de ska få vara ett "salt i föruttnelsen". <Matt 5:13-16> Bed att Gud på detta sätt ska få omvända många band till tjänst för Honom.

 • Be för den kristna musiktidningen Noizegate Music. Be att den ska bli till stor välsignelse och att många ska finna Jesus genom denna tidning.

 • Be för Golden Resurrection, Crimson Moonlight, Pantokrator med flera band som står i frontlinjen. Be att Gud ska beskydda dem och deras familjer, använda dem, behålla dem ödmjuka och hjälpa dem att behålla fokus samt hjälpa dem att stå emot de frestelser de möter. Ta tid och be för dem, de behöver verkligen vårt eldunderstöd!

 • Be att den svenska kristna metal-butiken Metal Community ska bli det Gud har tänkt och få bli till stor välsignelse för Herrens rike.T  -  SHIRT

Prayer Warriors t - shirts finns att köpa för 100 Kr (plus porto) i storlekarna XL och L (M är slutsålda). T-shirten är svart och har Prayer Warriors - logon (romerska soldaten) på framsidan och på baksidan står det "Releasing the mighty power of God!" i röd stil med typDärför är du alltså msnittet Algerian. För mer info checka in t-shirt-sektionen

Alla pengar som kommer in går oavkortat till Prayer Warriors. Därför är du alltså med och stödjer Prayer Warriors arbete genom att köpa denna t-shirt. Vill du beställa den är det bara att sätta in 148 Kr på plusgiro 6142105-3. Skriv "PW-T-shirt", storlek (XL,L,M) samt din adress på plusgiro-blanketten.
HÖR  GÄRNA  AV  DIG  MED  BÖNEÄMNEN & VITTNESBÖRD

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har något böneämne, vittnesbörd eller något annat som du vill ta med i kommande nyhetsbrev. Adress, tel och e-mail står längst ned på sidan.
STÖDJA  EKONOMISKT

Om du vill stödja Prayer Warriors ekonomiskt kan du använda plusgiro
6142105-3. Skriv "till Prayer Warriors" på blanketten och adressera till mig (Johannes Jonsson).
NÄSTA  NYHETSBREV

Nästa nyhetsbrev kommer i november. Tills dess - Stay focused on JESUS 'n' keep on Rocking For the ROCK!

PRAYER  WARRIORS
Johannes Jonsson
Söderbyvägen 122
137 91 Västerhaninge

| Huvudsida | Grundbrev | Äldre brev | Medlemskap | Gästbok | T - shirt |