PRAYER  WARRIORS


Matteus  18:19            Nr  3  -  2012


Var hälsad trogne soldat i Herrens armé! <2 Tim 2:3-4, Dom 6:12>

Under sommaren har Metalbibeln tryckts på polska och spanska! Amen. Den har också distribuerats på Sweden Rock, Wacken & Woodstock. Tusentals Metalbiblar har gått åt på dessa festivaler och den har tagits emot med tacksamhet av de flesta. Amen, tack Jesus!

Men det har också varit mycket motstånd mot Metalbibeln och det märks att Fienden är mycket vred över Metalbibeln för den gör mycket skada för hans rike (vilket i och för sig bara är bra :-) Att Fienden är vred märktes extra tydligt på Wacken och det som hände där knäckte mig nästan helt och det har tagit flera månader innan jag kommit i form igen!

Andliga striden har verkligen varit extremt hård i sommar och det märks extra mycket när man står i frontlinjen och får ta de största smällarna från fiendens elitstyrkor. Jag behöver därför mer än nån'sin ert bönestöd! Det är helt ovärderligt.

Till sist vill jag önska dig en riktigt skön Vinter och Guds välsignelse.

In His Service
Johannes

BITTERHET   FÖRSTÖR   OCH   BINDER   EN   I   BOJOR!

Många kristna bär på bitterhet i år efter år och det är verkligen tragiskt. :-(
Oavsett vad som hänt och hur illa man än blivit behandlad blir nämligen ingenting bättre av att vara bitter. Nej, tvärtom, bitterhet och oförlåtelse förstör bara för en själv och förpestar tillvaron både för en själv och för folk runtomkring en. Bitterheten blir som kedjor som binder en och gör en till en fånge i sin bitterhet.
KRAFTEN   I   ATT   FÖRLÅTA!

Det ligger en oerhörd kraft i att förlåta! Många bojor bryts när man bestämmer sig för att förlåta. Att förlåta kan dock vara väldigt svårt. Men det handlar inte om att man tycker det är ok att man blivit illa behandlad eller sårad! Nej, vad det istället handlar om är att man tar ett viljebeslut och bestämmer sig för att förlåta, för att man helt enkelt vill lämna all bitterhet bakom sig och kunna gå vidare.

Bibeln säger också att om vi förlåter andra kommer också Gud förlåta oss men om vi inte förlåter kommer inte heller Gud att förlåta oss! <Matteus 6:14-15>

Men efter att man förlåtit behöver man för den skull inte umgås med eller ha något att göra med de som behandlat en illa. Men genom att förlåta blir man själv fri att gå vidare och lämna det som hänt bakom sig. Om du har bitterhet i ditt liv är det nu hög tid att göra upp med detta så att inte ännu fler månader och år går förlorade i bitterhetens bojor...
2795   METALBIBLAR   GICK   ÅT   PÅ   SWEDEN   ROCK!

Metalbibeln gjorde återigen stor succé på Sweden Rock Festival där över 30 000 hårdrockare var samlade!

Vi började med att inviga varje plats vi var på med bön och nattvard. Det är både viktigt och kraftfullt att fira nattvard, för när vi firar nattvard proklamerar vi Kristi seger på korset och då måste mörkrets makter ge vika, för de vet att Jesus har besegrat dem.

Under festivalen spelade de sataniska banden Dark Funeral och Dimmu Borgir. Innan deras gig bad vi och band i Jesu mäktiga namn de onda andarna. När banden sedan spelade var det ingen kraft alls bakom deras satanistiska budskap, utan det föll bara platt till marken. Amen. God Rulz! Vi hade också intressanta grannar i år. På vänstra sidan om oss var det en porrtält och på högra sidan var Hells Angels. Men det är ju där vi ska vara, för vi som kristna är ju kallade att vara ljus i mörkret! För det är ju där mörkret är som starkast som ljuset behövs som bäst och också lyser som klarast. <Joh 1:5>

I år gick det åt 2795 Metalbiblar på Sweden Rock, vilket är fantastiskt bra eftersom det innan årets festival distribuerats totalt 28 000 exemplar. Totalt sedan 2005 har det nu alltså gått åt över 30 000 exemplar, bara på Sweden Rock! Amen. Soli Deo Gloria. Vi hade också en bön- och psalmbok och av den gick det åt 1400 exemplar. Vi fick också många bra samtal och flera blev frälsta. Amen!

Gud gjorde verkligen storverk under årets festival och det ger jag Honom all ära för! Vill också passa på och tacka för dina och alla andras förböner. De är ovärderliga och betyder mer än du anar.
METALBIBELN   PÅ   WACKEN   -   STOR   FRAMGÅNG   OCH   STORT   MOTSTÅND!

Vi fick många bra samtal och vittna för många och 15 000 Metalbiblar gick åt! Amen! Men Fienden gillade inte att vi var där med Metalbiblarna så han påverkade festival-ledningen som skickade ut vakter som utan förvarning, klippte våra band och kastade utan anledning ut oss från festivalområdet!! Detta hände mitt i natten och utan att vi gjort något fel!

Intressant var också att efter att vi blev utkastade fullkomligt vräkte sedan regnet ned resten av festivalen (trots att meteorologerna lovat sol och uppehåll) och det blev väldigt blött och lerigt.

Det var en fruktansvärt jobbig och hemsk upplevelse att bli behandlad som kriminell, men man förstår nu bättre hur Petrus och Paulus kände sig när de blev kastade i fängelse. Men trots att vi blev utkastade gick det ändå åt 3000 Metalbiblar fler än förra året! Amen, så det gick till seger i alla fall. Be att Gud ska fortsätta verka genom Metalbiblarna och i alla som vi fick vittna för.
METALBIBELN   PÅ   WOODSTOCK!

På Woodstock i Polen distribuerades Metalbibeln av den kristna MC-klubben Boanerges. Det gick åt 2000 Metalbiblar och 1600 Bikerbiblar! Amen. Soli Deo Gloria.
BE   FÖR   METALBIBELN

Be att Gud ska fylla mig med vishet och inspiration att fortsätta leda arbetet med Metal-Bibeln så att den blir allt det Gud har tänkt. Be att jag ska vara helt öppen för Guds vilja. Be också att Gud ska inspirera och leda Daniel Karlsson, Roul Åkesson med flera så att de kan göra layout, text och rubriker i kommande upplagor och översättningar enligt Guds vilja så att utformningen av Metalbibeln blir det Gud har tänkt.

Be också för alla andra som jobbar och kommer att jobba med Metalbibeln att Gud ska fylla dem med inspiration och vishet att göra allting på bästa sätt. http://www.metalbibel.nu
BE   FÖR   ENGELSKA   OCH   TYSKA   METALBIBELN

Be att de ska få bra distribution över hela världen och nå ut till många. Be att de ska få vara redskap för att bryta fördomar och hjälpa många till tro på Jesus.
BE   FÖR   ENGELSKA   OCH   SPANSKA   METALBIBELN

Tack vare att Metalbibeln nu finns på dessa världsspråk kan vi nå ut till enormt många metalheads över hela världen med budskapet om Jesus! Be att de engelska och spanska metalbiblarna ska få bra distribution över hela världen och nå ut till många. Be att de ska få vara redskap för att bryta många fördomar och hjälpa många till tro på Jesus.
BE   FÖR   DE   NYA   ÖVERSÄTTNINGARNA

Be att hela arbetet med att översätta och ta fram Metalbibeln på ryska, portugisiska, italienska, slovakiska, finska, norska och danska ska gå snabbt framåt och lyckas väl. Be att översättningarna blir allt det Gud har tänkt. Be att alla som jobbar med dessa översättningar ska fyllas med både vishet och inspiration. Be också att vi ska få in alla pengar som behövs så vi kan trycka. Be även att den holländska, polska och tyska metalbibeln ska få bryta många fördomar och få hjälpa många holländare till tro på Jesus.
BE   FÖR   ALLA   SOM   FÅTT   ELLER   KÖPT   METALBIBELN

Be att Gud ska fortsätta sitt verk i alla som fått eller köpt en metalbibel. <Jes 55:11, Jer 1:12> Be att den ska läsas flitigt och att Guds Ord ska tala in i mångas situation och leda många till frälsning.

Be också att vittnesbörden i Metalbibeln ska få tala profetiskt rakt in i Bibelläsarnas situation. Be att Metalbibeln ska få bryta många fördomar och öppna upp många ögon så de ser ljuset från evangeliet och blir frälsta.
METALBÖNEDAG   I   ÖREBRO   24   NOVEMBER!

Bön är verkligen grunden för att Gud ska verka och utan bön händer inte ett smack. I år samlar vi därför styrkorna och ber lördagen den 24 november. Bönen pågår mellan kl 13:00 - 17:00 och kl 20:00 avslutas dagen med konsert med Simon Ådahl, Messenger och Divider of Water.

Bönedagen arrangeras av nätverket Metal Sanctuary och äger rum i Adolfsbergsgården, Adolf Mörners Plan 2 i Örebro. Detta kommer bli en både kraftfull, givande och inspirerande dag. För mer information se www.metalsanctuary.se Välkommen att vara med!
BE   FÖR   CHRISTIAN   LILJEGREN

Christian Liljegren (ex-Narnia, Divinefire, Rivel Records, Audiovision m m) står i en av frontpositionerna för Guds rike i Sveriges metalvärld och har därför mött mycket motstånd från mörkrets makter. Därför behöver han extra uppbackning i bön av oss!

Låt oss också be i Jesu namn att de förbannelser som riktats mot Christian ska falla platt till marken och inte kunna skada honom på något sätt. <Jes 54:17> Gud är den starkare och satan är en loser och när vi går emot honom i Jesu namn måste han ge vika! <Matt 28:18, Fil 2:9-11> Låt oss därför hålla Christian i bön och beskydda honom med våra böner.
AKTUELLA   BÖNEÄMNEN

 • Be för Golden Resurrection. Be att deras nya skiva One Voice For The Kingdom ska få stort genomslag för Guds rike, få bra distribution över hela världen, uppmuntra och styrka många i tron samt vara ett redskap för att leda många till tro på Jesus. http://www.golden-resurrection.com

 • Be för Veni Domine. Be att inspelningen av deras nya skiva ska lyckas väl och bli allt det Gud har tänkt. Be att den ska bli till stor välsignelse www.venidomine.com "

 • White Metal Shop är en kristen metalshop, som fokuserar på coola kors, bälten och annat coolt inom metal och goth. Be att Gud ska använda denna shop för att utbreda sitt rike och att den ska bli till stor välsignelse. http://www.whitemetalshop.se

 • Be för Metaltraktaten. Be att många hårdrockare ska bli bevarade i tron och växa andligen genom den. Be att traktaten ska ge de nyfrälsta en stabil grund att bygga vidare på så att de blir fasta i tron och går starkt med Gud och inte avfaller.

 • Be att Heros nya skiva ska nå ut till många och vara ett redskap för att bryta fördomar och leda många till tro på Jesus. www.myspace.com/herosweden

 • Be för Pantokrator. Be att inspelning och mixning av deras nya skiva ska lyckas väl. Be att den ska få vara ett redskap för att bryta fördomar och leda många till tro på Jesus www.pantokrator.com

 • Be för CMI (Christian Metalheads International). CMI är en nystartad förening som verkar för att utbreda Guds rike i Metalvärlden genom spridning av Metalbibeln, målinriktad bön m m. Be att CMI ska bli till stor välsignelse och få vara ett redskap för att hjälpa många till tro på Jesus och vidare på Guds vägar. www.christianmetalheadsinternational.com

 • Be för melodiska metalbandet Messenger skiva Heart And Mind. Be att den ska bryta fördomar och hjälpa många till tro samt bli till uppmuntran och välsignelse för många kristna www.messengerofficial.org

 • Be att Gud ska få leda Metal Sanctuary framåt efter sin plan och att föreningen ska få vara ett redskap för att hjälpa många till tro och vidare på Guds vägar. www.metalsanctuary.se

 • Be för Admonish. Be att bandmedlemmarna ska vara öppna för Guds ledning och att bandet ska bli det Gud har tänkt. Be också att inspelningen av deras nya skiva ska lyckas väl och bli allt det Gud har tänkt. Be att den ska få vara ett redskap för att hjälpa många till tro på Jesus http://www.admonish.org

 • Be för Marcus Olson. Marcus Olson är en goth/metal pastor i Göteborg. Han går runt bland de skumma svart/goth/metal-klubbarna och får vara ett starkt ljus för Jesus på dessa mörka platser. Han har fått leda många till tro och fått bli till stor välsignelse. Be att Gud ska beskydda honom från allt ont och fortsätta att använda honom starkt för att utbreda Guds rike i goth/metal-världen.

 • Be om fler skördearbetare som kan bärga in den stora skörden i Sveriges metalvärld! <Matt 9:37-38> Be också att Gud ska sända fler finansiärer som är villiga att satsa pengar på att sprida Guds rike i metalvärlden.

 • Be för Ulterium Records och Liljegren Records Be att skivorna som de släpper ska nå ut till många ofrälsta och att många som en frukt av detta finner Jesus. Be också för Emil Westerdahl och Christian Liljegren, som leder dessa skivbolag, att de ska vara öppna för Guds ledning så att de kan leda skivbolagen vidare dit Gud vill.

 • Be för Noomie Hector. Noomie fungerar som en resande pastor/rådgivare som hjälper många av de kristna metalbanden med råd, bönestöd m m. Be att Gud ska fylla henne med vishet i denna tjänst. Be också att Gud ska beskydda henne från allt ont.

 • Be för Crimson Moonlight Be att Gud ska inspirera och leda bandet framåt efter sin plan och lägga ned sina tankar och idéer i deras hjärtan. http://www.crimsonmoonlight.com

 • Be för Metal For Jesus - sidan och alla andra kristna metal - sidor. Be att många ska bli frälsta som en frukt av vad Gud gör både direkt och indirekt genom dessa sidor.

 • Bed för alla kristna som spelar i ofrälsta band. Bed att Gud ska beskydda dem och att de ska få vara ett "salt i föruttnelsen". <Matt 5:13-16> Bed att Gud på detta sätt ska få omvända många band till tjänst för Honom.

 • Be för den kristna musiktidningen Noizegate Music. Be att den ska bli till stor välsignelse och att många ska finna Jesus genom denna tidning.

 • Be för Golden Resurrection, Crimson Moonlight, Pantokrator med flera band som står i frontlinjen. Be att Gud ska beskydda dem och deras familjer, använda dem, behålla dem ödmjuka och hjälpa dem att behålla fokus samt hjälpa dem att stå emot de frestelser de möter. Ta tid och be för dem, de behöver verkligen vårt eldunderstöd!

 • Be att den svenska kristna metal-butiken Metal Community ska bli det Gud har tänkt och få bli till stor välsignelse för Herrens rike.T  -  SHIRT

Prayer Warriors t - shirts finns att köpa för 100 Kr (plus porto) i storlekarna XL och L (M är slutsålda). T-shirten är svart och har Prayer Warriors - logon (romerska soldaten) på framsidan och på baksidan står det "Releasing the mighty power of God!" i röd stil med typ Därför är du alltså msnittet Algerian. För mer info checka in t-shirt-sektionen

Alla pengar som kommer in går oavkortat till Prayer Warriors. Därför är du alltså med och stödjer Prayer Warriors arbete genom att köpa denna t-shirt. Vill du beställa den är det bara att sätta in 148 Kr på plusgiro 6142105-3. Skriv "PW-T-shirt", storlek (XL,L,M) samt din adress på plusgiro-blanketten.
HÖR  GÄRNA  AV  DIG  MED  BÖNEÄMNEN & VITTNESBÖRD

Du är alltid välkommen att höra av dig om du har något böneämne, vittnesbörd eller något annat som du vill ta med i kommande nyhetsbrev. Adress, tel och e-mail står längst ned på sidan.
STÖDJA  EKONOMISKT

Om du vill stödja Prayer Warriors ekonomiskt kan du använda plusgiro
6142105-3. Skriv "till Prayer Warriors" på blanketten och adressera till mig (Johannes Jonsson).
NÄSTA  NYHETSBREV

Nästa nyhetsbrev kommer i vinter. Tills dess - Stay focused on JESUS 'n' keep on Rocking For the ROCK!

PRAYER  WARRIORS
Johannes Jonsson
Söderbyvägen 122
137 91 Västerhaninge

| Huvudsida | Grundbrev | Äldre brev | Medlemskap | Gästbok | T - shirt |